Tervetuloa

Snappaajat.fi:n avulla löydät vaivattomasti Suomen Snapchattaajat ja voit myös
lisätä oman tunnuksesi sivustolle.

Rekisteröidy

Mikä ihmeen Snappaajat.fi

Snappaajat.fi on sivusto, jonka avulla löydät ja tulet löydetyksi Snapchatistä.
Olit sitten uusi tai kokenut Snapchat-käyttäjä Snappaajat.fi:n avulla pääset tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin Snapchat-profiileihin. Sivusto on täysin ilmainen ja rekisteröityä voi kuka tahansa.

Snappaajat.fi sai alkunsa, kun sivuston suunnittelija ja kehittäjä Andreas Koutsoukos (@vjandrei) liittyi Snapchattiin. Hän halusi löytää mielenkiintoisia Snapchat profiileita, joita alkaisi seuraamaan. Missään ei kuitenkaan ollut kattavaa listaa ja profiilitietoja Suomen snäppääjistä. Snappaajat.fi on siis ratkaisu tähän!

Käyttöehdot

Yleistä

Andreas Koutsoukos tarjoaa käyttäjälle Snappaajat.fi-palvelun internet-osoitteessa snappaajat.fi näiden käyttöehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien lisäysten ja muutosten mukaisesti.

Käyttäjän valvoitteet

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Suomen lakia ja muita säännöksiä. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä sivustoa lain tai hyvien tapojen vastaisiin toimenpiteisiin, kaupallisiin tarkoituksiin tai markkinointiin. Käyttäjä ei saa levittää sivustolla mitään yhteystietoja, eikä muiden henkilöiden henkilötietoja.

Käyttäjätunnus

Snappaajat.fi:llä on oikeus ilman eri perustelua ottaa käyttöönsä tai poistaa käyttäjätunnukseen liitetty nimimerkki. Tällöin käyttäjälle myönnetään uusi nimimerkki.

Jos käyttäjä ei noudata näitä käyttöehtoja tai palvelukohtaisia sääntöjä, on Snappaajat.fillä oikeus poistaa käyttäjän profiili sekä kaikki käyttäjän koskevat tiedot käyttäjätietokannasta ja asettaa käytönesto IP-osoitteeseen.

Snappaajat.fi:n oikeudet ja käyttäjän velvoitteet

Snappaajat.fi noudattaa Suomen tietosuojalainsäädännön säännöksiä. Käyttäjän antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä. Snappaaajat.fi voi luovuttaa kolmansille osapuolille asiakkaita koskevia tietoja, joista yksittäinen asiakas ei ole tunnistettavissa.

Linkit ja mainokset

Snappaajat.fi ei vastaa sivustolla olevien mainosten sisällöstä, eikä mainoksissa tai linkeissä tarjottavien palveluiden sisällöstä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta.